Etiket Sonuçları: 29 EKİM

Ock

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Kütahya Merkezde yapılan Cumhuriyet Koşusunda Yıldız Kızlar Kategorisinde İl 4. olan Sevgi TAŞDEMİR öğrencimizi tebrik ederiz.10 Kasım'da Ankara'da yapılacak Türkiye koşusunda İlimizi ve İlçemizi temsil edecek.Bu başarının sağlanmasında emeği geçen İdarecilerimize, öğretmenlerimize ve velimize teşekkür ederiz...

Kas

Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 99. Yılı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ile başlayıp,şiirler eşliğinde devam ederek, akabinde oratoryo gösterileri ile coşkulu bir şekilde kutlandı.İlçede ve okulumuzda yapılan yarışmalarda Dereceye Giren Öğrencilerimize Ödülleri Takdim Edilerek programımız son buldu. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.