Etiket Sonuçları: DÜZENLEDİK

Mrt

İlkokul ve Ortaokul öğrencilerimiz arasında zeka oyunları turnavası düzenlendi.Dereceye giren öğrencilerimiz ilçemizde yapılacak olan zeka oyunları turnavasında okulumuzu temsil edecekler. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Dönem sonu Sosyal, Kültürel, Sportif vb. etkinliklerimiz kapsamında İlkokul ve Ortaokul öğrencilerimiz ile okulumuzda sınıflar arasında Futbol Turnuvası düzenledik.Turnuvada Şampiyon olan 7A sınıfı ve bütün öğrencilerimizi tebrik eder, Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz...

Tem

Öğretmenler odasını öğretmenlerimizin daha nezih ve kendilerini daha rahat hissedebilecekleri bir ortama çevirdik. Öğretmenler odamızın düzenlenmesinde okulumuzu sahiplenirek yardımcı olan Okul Aile Birliği Başkanımız İsmail KOCABIYIK hocamıza ve kıymetli öğretmenlerimize teşekkür ederiz.