Etiket Sonuçları: KUTLADIK

Mrt

Her Yıl 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan "YEŞİLAY HAFTASI" etkinlikleri kapsamında Yeşilay Kulübü ; okulumuz öğrencileri arasında Yeşilay hakkında Resim, Anı, Afiş, Şiir yarışmaları düzenlediler. Ayrıca Yeşilay Haftası programı düzenleyerek okulumuz öğrencilerine Yeşilayın önemi hakkında bilgiler verdiler. Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik eder, Programa katkı sunan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Vildan YILMAZ''a ve Öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda Yerli Malı Haftasını Kutladık.Her yıl 12 -18 Aralık tarihleri arası tutumluluk ve Türk malları haftası olarak kutlanıyor. Öğrencilerimizi tutumluluk ve milli servete sahip çıkmak konusunda bilinçlendirmek için yerli yiyeceklerimiz ve ürünlerimiz ile haftamızı kutladık. Bu etkinlikler de emeği geçen öğretmenlerimize, velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz...

Mrt

Ortaokul öğrencilerimizin katkılarıyla 1-7 Mart Yeşilay Haftasını kutladık. Bağımlılıkla mücadelede önemli yeri olan Yeşilay'ı öğrencilerimize anlattık.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Mevlidi Nebi haftası münasebetiyle öğrencilerimiz okulumuz panosunu güncelleyip, kendilerine verilen Hadisi Şerifleri ezberlediler.Mevlid-i Nebi etkinliklerimize katkı sunan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Vildan YILMAZ'a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.