Etiket Sonuçları: PROJEMİZ

Mrt

Kutluhallar Ortaokulu öğrencilerimiz arasında yapılan Deneme Sınavlarının amacına ulaşması, Akademik Başarıyı ve Çalışma motivasyonunu artırmak için başlatmış olduğumuz KUTLUHALLAR ŞAMPİYONLAR LİGİ projemizin kura çekimini öğrencilerimizin katılımıyla coşku ve heyecanla gerçekleştirdik. İlerleyen süreçlerde eleme usulleriyle devam edecek olan projemizin ön elemelerinde Grup 1. ve 2.'lerine , proje sonunda ise ŞAMPİYONLAR LİGİ ve UEFA LİGİ' NDE ilk 3'e girecek öğrencilerimize ödüller verilecektir.  Projemizin uygulanmasına katkı sunan başta Okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni Fahrettin UYGUN olmak üzere  emeği geçen bütün öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz...

Mrt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı TÜBİTAK 2204-B Ortaokul Öğrencileri Projeleri kapsamında okulumuzda yürüttüğümüz Değerler Eğitimi ana alanından Çevre ve Çevreyi Koruma konulu projemizin yapım aşaması devam etmektedir. Köyümüzün çeşitli yerlerine afiş ve broşürler asılarak ,projemizin kutluhallar köyünce tanınmasını sağladık.Projeyi yürüten proje danışman öğretmenimiz Vildan YILMAZ'a, projede görev alan 7-A sınıfı öğrencilerimizden Hidayet GÜNDÜZ, Ceylin VAROL ve Yiğit GÜNDÜZ'e teşekkür ederiz.