Etiket Sonuçları: ÖĞRETMENLER

Kas

Öğretmene verilen değerin hiç bitmeyeceği bir gelecek olması temennisiyle özveri ve fedakarca çalışan kıymetli öğretmenlerimizin ve tüm eğitim camiasının Öğretmenler Günü Kutlu Olsun.

Ayrıca bu özel günde okulumuza gelerek bizleri ziyaret eden Muhtarımız Osman GÜNDÜZ, Köy İmam-Hatibi İsmail KOCABIYIK ve güzel dileklerde bulunan tüm velilerimize teşekkür ederiz...

Tem

Öğretmenler odasını öğretmenlerimizin daha nezih ve kendilerini daha rahat hissedebilecekleri bir ortama çevirdik. Öğretmenler odamızın düzenlenmesinde okulumuzu sahiplenirek yardımcı olan Okul Aile Birliği Başkanımız İsmail KOCABIYIK hocamıza ve kıymetli öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz İlkokul ve Ortaokul öğretmen ve öğrencilerimiz ile motivasyon piniğimiz eğlenceli bir şekilde geçti. Katılım sağlayan öğretmenleriimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda görev yapan Fen Bilimleri Öğretmenimiz İrem ÖZKAR ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Vildan YILMAZ adaylıklarını başarılı bir şekilde tamamlayarak yeminlerini ettiler. Öğretmenlerimize meslek hayatlarında Başarılar Dileriz.